Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Κατερίνα Μπατζελή: Η τέλεια επιλογή του Πρωθυπουργού

της Μαρίας Σεφέρου


Αφήνοντας πίσω τις όποιες επιφυλάξεις ένιωσα χρέος να διατυπώσω σε προηγούμενα άρθρα μου για τις συγχωνεύσεις και κατάργηση υπουργείων, οφείλω να επαινέσω ό,τι καλό βλέπω και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε δημιουργική και δίκαιη προσπάθεια για το καλό των Ελλήνων. Δεν έχω προφτάσει να διαβάσω τα βιογραφικά όλων των νέων υπουργών και υφυπουργών, όμως διάβασα εκείνο της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή, και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα. (Δείτε εδώ κι εδώ). Χωρίς επιφύλαξη, πιστεύω ότι είναι το άριστο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Μου άρεσε και η φυσιογνωμία της υπουργού. Εκπέμπει κάτι θετικό και ευχάριστο. Της εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μπήκε στο Υπουργείο που της ανατέθηκε με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και λίγο… τσαμπουκά! Χαριτωμένο τσαμπουκά, όμως! Έναν τσαμπουκά που δε φοβίζει αλλά εμπνέει, δεν παραλύει τους αποδέκτες αλλά τους ξυπνάει τη θέληση για δουλειά - έντιμη και παραγωγική δουλειά. Τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώ και, αν ήμουν υπάλληλός της, θα έκανα το παν για να την ευχαριστήσω με την εργασία μου. Να τη βοηθήσω στη δύσκολη αποστολή της, διότι πάνω απ’ όλα δείχνει ν’ αγαπάει τους αγρότες, αυτούς τους ηλιοκαμένους και πρόωρα ρυτιδωμένους, παραμελημένους και συχνά παρεξηγημένους, στυλοβάτες της ζωής! Διότι αυτοί μας τρέφουν, αφού δεν έχουν κατασκευαστεί κι ούτε πρόκειται ποτέ να εφευρεθούν πλαστικά τρόφιμα για να μας συντηρήσουν στη ζωή...

Read more...[+]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καο απογευμα
Τελειος ειναι Ο Θεος μα ναναι μαζι μ οποιοπροσπαθησει και βοηθηθει η χωρα μας
σαφως υπομονη οχι γρηγορη κριτικη μα και επιτηρηση καλη δουλεια μ αποτελεσματα για ολους μας

Citypress-gr.admin είπε...

Η πολιτική πρόταση έχει άλλη γνώμη Ναι αλλά έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της αναρωτιέτε...
http://politikiprotasi.blogspot.com/2009/10/blog-post_5658.html

Theodore είπε...

Οι ρυτιδιασμενοι αγροτες,οπως λετε,καλα ειναι να μαθουν,οτι δεν πρεπει μονο να ζητανε,αλλα εχουν και υποχρεωσεις,οπως,να κοβουν πραγματικα τιμολογια στους εμπορες,γιατι τωρα,φουσκωνουν τις τιμες,μιας και αυτοι δεν πληρωνουν τιποτα,και ετσι οι εμπορες,φτανουν την τελικη τιμη στα υψη,οπου ο αστος μικρομισθος και μικροσυνταξιουχος,δεν μπορει να φτασει.
Ολα τα αλλα,ειναι αερας φρεσκος.