Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Φιλελεύθερη Συμμαχία - Πρόσκληση σε ανοικτή σύσκεψη προετοιμασίας του συνεδρίου

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, όπως ανακοίνωσε ήδη από τις 24 Ιουλίου 2009, οργανώνει το τρίτο της συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2009.

Το συνέδριο αυτό θα αφιερωθεί στον απολογισμό της πορείας του κόμματος μέχρι τώρα, στην αναζήτηση των αιτίων που δυσκολεύουν την ανάπτυξή του, και στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής που θα ανοίξει νέες πολιτικές δυνατότητες.


Επιπλέον, το συνέδριο θα ασχοληθεί με το πολιτικό πρόγραμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ώστε να συμπληρωθεί ή/και διορθωθεί όπου χρειάζεται. Τέλος, θα συζητηθεί και θα εγκριθεί νέο καταστατικό, με βάση το οποίο θα γίνει και η εκλογή των νέων οργάνων.


Η Διοικούσα Επιτροπή προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συνδιαμορφώσουν την φυσιογνωμία της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και να βοηθήσουν στην ανάπτυξή της να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία του συνεδρίου.


Πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί η ανοικτή σύσκεψη που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στα γραφεία της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 64, 7ος όροφος) στις 7 το απόγευμα.


Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας να συμμετέχουν ενεργά στην ανοικτή αυτή σύσκεψη που θα έχει σαν αντικείμενο την συζήτηση και απόφαση για όλες τις οργανωτικές και πολιτικές πτυχές του συνεδρίου.


Το συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, όπως και η προετοιμασία του, αφορούν κάθε πολίτη που θεωρεί τον εαυτό του φιλελεύθερο, και γενικότερα μεταρρυθμιστή και εκσυγχρονιστή.


Πείτε την γνώμη σας για την προετοιμασία του συνεδρίου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κάνοντας κλικ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: