Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τα πήρε στο κρανίο Βαγγέλης...

Άσχημο το κλίμα στην Ν.Δ. Τι είπε το πρωϊ στην ΝΕΤ ο Β.Μεϊμαράκης :

Μιλώντας στη ΝΕΤ , ο Ευ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την αντίθεσή του με τα τεκταινόμενα γύρω από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, λέγοντας ότι «με λουδοβίκεια αντίληψη καθορίζουν οι '4' τις διαδικασίες», ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να τηρηθούν όσα προβλέπει το καταστατικό γιατί «αν δεν υπάρχουν κανόνες σε ώρες κρίσης» συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα.


Ο κ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν θα επιτραπούν τοποθετήσεις στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σάββατο και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του οργάνου, διότι αν επιτρεπόταν να μιλήσει, η τοποθέτησή του θα ήταν «διαλυτική», καθώς θα ζητούσε τριήμερο Συνέδριο. Ακόμη, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ούτε «σε ένα Συνέδριο τριών ωρών», διότι «ξεφτιλίζεται» ο όρος Συνέδριο.


Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρά πέντε της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις και οι σχετικές ζυμώσεις. Ο ίδιος τάχθηκε κατά της πρότασης για συμμετοχή φίλων στη διαδικασία εκλογής προέδρου και διερωτήθηκε αν όντως η εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τις διαδικασίες είναι ομόφωνη.



Ο Ευ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η διαδικασία έχει απαξιωθεί και πως η απογοήτευση του κόσμου από τις εξελίξεις είναι πλήρης. Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν τον εκφράζει η οργανωτική δομή του κόμματος που ακολουθείται, σημείωσε ότι θα ασκεί μόνο τα κοινοβουλευτικά - αντιπολιτευτικά του καθήκοντα και πως δεν σκοπεύει να ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: