Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Χριστοφοράκος: Είναι κεφάτος. Ψωνίζει από το σβέρκο μας.(οι πρώτες φωτό από το Μόναχo)

Από το Olympia.gr

Έχει σημασία να δείτε την άνεση με την οποία κινείται ένας πραγματικός gentleman στους δρόμους του Μονάχου. Κινείται, ψωνίζει, σα να μην τρέχει τίποτα. Καλυμμένος από μια διακομματική συνεργασία του 50% των λαδωμένων της βουλής και την ανοχή των υπολοίπων. Με αστείες μεθοδεύσεις, ένα κράτος – οπερέτα ανέχεται την προστασία του Γερμανικού Έθνους στον άνθρωπο που κρατά το κλειδί για δύο πράγματα:

1. Το μεγαλύτερο ξεπούλημα εθνικής περιουσίας στη μεταπολίτευση, που οδήγησε στην υποθήκευση του μέλλοντος όλων των πολιτών αυτής της χώρας. Ένα διακομματικό έγκλημα που διέπραξαν κάποια κοινοβουλευτικά καθάρματα για να γεμίσουν τις τσέπες τους εις βάρος του μόχθου των επερχόμενων γενεών.


Read more...[+]

1 σχόλιο:

Theodore είπε...

Κι εσενα τι σε νοιαζει παλικάρι μου,τι κανει ο κυριος αυτος;
Εσυ να πας να ζητησεις τα ρεστα,απ αυτους που πηραν το χρημα στην Ελλαδα,αλλα αυτο,δε βλεπω να το κανεις.
Δεν ειναι κριμα κι αδικο,να σκουζεις γιατι δεν κρεμασαμε το Χριστοφορακο,στο ψηλοτερο καταρτι,ενω αμνηστευσαμε τους παραληπτες των μπαουλων με τα λεφτα;
Καθε ατομο,ή εταιρια,που προσεγγιζει το δημοσιο για δουλεια,πιεζεται αυτοματως να τα σκασει,για να προχωρησει η δουλεια του.Αυτο το καθεστως εχει επιβληθει στη χωρα μας,και γι αυτο,δε μιλαει κανεις.