Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Οι πληβείοι και οι πατρίκιοι της Νέας Δημοκρατίας

Φαίνεται ότι η μάχη για τη αρχηγία της Ν.Δ έχει εξελιχθεί σε μονομαχία προνομιούχων και κολασμένων του κόμματος ή αλλιώς όπως το είπε πολύ σωστά και ο βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος (αν θυμάμαι καλά στον Αντένα στον Αυτιά) μια μονομαχία πληβείων και πατρικίων.
Πράγματι χθες στην πολύ μεγάλη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στη Πάτρα, από τη μια μεριά βλέπαμε έναν κόσμο που θύμιζε με τον παλμό του άλλες, καλές, για την Ν.Δ εποχές και από την άλλη διαπιστώσαμε την παντελή έλλειψη των προβεβλημένων και «καρεκλάτων» στελεχών του κόμματος, ξεκινώντας από τους υποψήφιους βουλευτές των τελευταίων εκλογών που παρόντες ήταν μόνο οι κ.κ. Νικολόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος που και αυτοί μάλιστα δεν έχουν πάρει θέση υπέρ του Σαμαρά και έχουν δηλώσει ουδέτεροι! Από το προεδρείο της τοπικής ΝΟΔΕ μόνο ο πρόεδρος κράτησε τα προσχήματα ο οποίος έχει πάρει θέση υπέρ Ντόρας, ενώ επίσης φανερή ήταν και η απουσία του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου της Ν.Δ (εξαίρεση αποτέλεσε η παρουσία του προέδρου του επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αντζουλάτου, ο οποίος και αυτός είναι από άλλο ανέκδοτο μιας και είχε δηλώσει με στόμφο τη προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν είναι με την Ν.Δ αλλά απλά είναι φίλος με τον κ. Σαμαρά.)
Και προς επιβεβαίωση των παραπάνω περί πληβείων και πατρικίων, μια μέρα μετά την επίσκεψη του Σαμαρά στη Πάτρα έρχεται παρέμβαση 41 γνωστών προσώπων από την Αχαΐα με κείμενο για την στήριξη στη Ντόρα Μπακογιάννη στο οποίο αναφέρονται :...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: