Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Συγκέντρωση νίκης η Ντόρα στην Αργολίδα

Από το http://cobra-argos.blogspot.com

Χθές το απόγευμα ήρθε στην Αργολίδα η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε στους νεοδημοκράτες του νομού στην αίθουσα "Κολιζέρας" στις Μυκήνες που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το κόσμο που ήρθε να την στηρίξει.
Συγκέντρωση νίκης με δυνατό παλμό από τους οπαδούς της και πίστη για την εκλογή της.
Ήταν όλοι εκεί.
Απουσίαζε μόνο όπως ήταν αναμενόμενο το παλαιοκομματικό κατεστημένο του νομού που ώς γνωστό έχει ταχθεί στο πλευρό του Α.Σαμαρά

Από τα σημεία της ομιλίας της θα ξεχωρίσουμε:
  • Το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία με ψέματα και τώρα τα βρίσκει μπροστά του. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση.
  • Εκτός από ανέτοιμοι αποδεικνύονται και ανίκανοι να προωθήσουν τις γενναίες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, καταδικάζοντας μας στη μιζέρια και στη στασιμότητα.
  • Η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί ξανά στην κοινωνία. Να χτίσει νέες πλατιές κοινωνικές συμμαχίες. Να φύγει από την απομόνωση και την περιχαράκωση, που κάποιοι πάνε να κάνουν σημαία.
  • Ήμασταν πάντα εδώ. Ακόμα και όταν διαφωνούσαμε! Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία. Δεν φοβηθήκαμε στα δύσκολα.
  • Σε λίγες μέρες θα απαντήσουμε όλοι σε μερικά καθαρά διλήμματα για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Θα παραμείνουμε ένα μεγάλο, ανοιχτό και δυνατό κόμμα ή θα γίνουμε ένα μικρό και αναχρονιστικό κόμμα που δεν θα μπορεί να κερδίσει εκλογές; Θα επιβραβεύσουμε τη συνέπεια ή τον καιροσκοπισμό;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!