Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Συγκέντρωση συμβασιούχων έξω από το Υπ.Εσωτερικών

Οι συμβασιούχοι έργου και ορισμένου χρόνου πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην λεωφ. Βασ.Σοφίας, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να πραγματοποιούνται όλες οι προσλήψεις στο Δημόσιο, μέσω ΑΣΕΠ.

Οι συμβασιούχοι διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους στο Δημόσιο, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όπως λένε, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


Στην κινητοποίηση συμμετέχουν συμβασιούχοι των δήμων, ενώ οι εργατοϋπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων.


Οι συμβασιούχοι προανήγγειλαν νέα πανελλαδική κινητοποίηση το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εσωτερικών, ενώ ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση.


Στις 18:30 το ΠΑΜΕ προγραμματίζει συλλαλητήριο στην Ομόνοια, με αίτημα σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Την ίδια ώρα, συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρηκαμε τωρα,να διαλυουμε την πολη και να κλεινουμε τις επιχειρησεις και να υποβαθμιζουμε τις περιοχες,επειδη καποια καλοπαιδα,θελουν να κανουν bypass στον ΑΣΕΠ,και να μουν απο την πλαινη πορτα,αφηνοντας τους αλλους,μπουκαλα.
Μεγαλο θρασος εχουν,αν σκεφτουμε τα χαλια στα οποια βρισκεται η οικονομια,και τις στρατιες των τεμπεληδων ανα το Δημοσιο.
Ωρες ειναι,να φορτωθουμε κι αλλους.
Ποιος θα τους πληρωσει,εσεις;
Γιατι εγω,κωλυομαι.