Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Oι "αποκαλύψεις" των "ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ" για τους "χρυσούς Εργατοπατέρες" στο BHMA!

Εδώ και καιρό όχι μόνο εδώ αλλά και στα άλλα blog μας ( bollywood.gr -bollywood-greece.blogspot.com )γράφαμε για τους Golden Εργατοπατέρες !
Μάλιστα γίναμε και στόχος οτι είμαστε και "εκβιαστές"! Σήμερα το έγκριτο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις μας και τις επεκτείνει...σε όλο το φάσμα των λεγόμενων εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και κύρια της ΓΣΕΕ ...Άλλωστε πολύ πρόσφατα δημοσιεύσαμε και επιστολή Αναγνώστη που έκανε νύξεις για αυτές τις προκλητικές αμοιβές και τα συμβούλια που φθάνουν και τις 200.000 ευρώ το χρόνο σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ! (Λέτε να έχουμε τέτοιο εκτεταμένο δίκτυο εκβιαστών με τον Ψυχάρη μέσα!!)
Δείτε όλο το θέμα απο το ΒΗΜΑ..

Οι χρυσοί συνδικαλιστές

Οι κυβερνητικοί θώκοι, τα πανάκριβα διοικητικά συμβούλια και οι καρέκλες στις επιτροπές...[...]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά φίλε μου!Το έγκυρο και έγκαιρο ΒΗΜΑ δεν μας τα έλεγε αυτά τα προηγούμενα χρόνια!Τώρα που η κυβερνησή τους θέλει να περάσει όλα τα δύσκολα τα οποία είχα αποκρύψει προεκλογικά και επειδή ξέρουν ότι όλοι θα βγούν στο δρόμο πρέπει να μειώσουμε στα μάτια του κόσμου τους συνδικαλιστές που τόσο καιρό ήταν καλοί!Γελοίοι και παπαγαλάκια όπως πάντα!Κανένας όμως πλέον δεν μασάει κουτόχορτο!!!