Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

O βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε .....ενότητα!

Από το http://online-pressblog.blogspot.com


Απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο ALPHA Radio και στο ΩΜΕΓΑ σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, η Αχαϊα απαίτησε -πρώτη- κάλπες και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανταποκρίθηκε με ένα δημοκρατικό άλμα, θεσπίζοντας εκλογή προέδρου από τη βάση.
Δεν συντελέστηκε έτσι απλώς μια διαδικαστική αλλαγή, αλλά προσφέρθηκε στην κοινωνία η δυνατότητα να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις.
Στο πλαίσιο αυτό η δήλωση συστράτευσης με συγκεκριμένο υποψήφιο Πρόεδρο νομίζω ότι υποβαθμίζει και -ενδεχομένως- αποδυναμώνει το επίτευγμά μας αυτό. Η κοινωνία δεν αγωνιά για την ατομική μου ψήφο, με προτρέπει όμως να παραμείνω μία ψύχραιμη, ενωτική φωνή, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποφασιστική αξία έχει η ψήφος των πολιτών.
Στη μακρά πολιτική μου διαδρομή, υπήρξα πάντα ασυμβίβαστος σε θέματα αρχών και αξιών, χωρίς ίχνος πολιτικού καιροσκοπισμού. Αισθάνομαι κάθε μέρα και πιο δικαιωμένος για την επιλογή μου να μην ταχτώ δίπλα σε έναν από τους υποψηφίους προέδρους, πιάνοντας «στασίδι»...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: