Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΕΙΟ !!! Την ίδρυση του Εφετείου σχεδιάζει η κυβέρνηση



Ανακοινώνει ο υπουργός την έδρα του Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη

Τη Δευτέρα σύσκεψη στο υπουργείο με βουλευτές και Δικηγορικούς Συλλόγους


Πριν από είκοσι περίπου μέρες σε μια (κλειστή) συνάντηση που είχε ο υπουργός δικαιοσύνης κ.Χάρης Καστανίδης με τους βουλευτές Κρήτης του ΠΑΣΟΚ τους ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δημιουργία του Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη όπως είχε δεσμευτεί ο Γ.Παπανδρέου.

Σε συνέχεια αυτής της συνάντησης ο κ.Καστανίδης καλεί την ερχόμενη Δευτέρα όλους πλέον τους βουλευτές του νησιού και τους Δικηγορικούς Συλλόγους για να τους ανακοινώσει την οριστική απόφαση για το Εφετείο.

«Ο κ.Καστανίδης ...

υλοποιεί τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα δύο χρόνια» έλεγαν χθες βουλευτές του Ηρακλείου στην “Π” επισημαίνοντας ότι “δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από το να ανακοινώσει την ίδρυση του Εφετείου με βάση και την απόφαση του Αρείου Πάγου”.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης γνωρίζει ήδη τις αντιδράσεις από τη δυτική Κρήτη και κυρίως από τα Χανιά, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί παρά να υλοποιήσει την προεκλογική δέσμευση του σημερινού πρωθυπουργού.

“Ξέρετε ότι ο κ.Παπανδρέου έχει δεσμευτεί για το Εφετείο και θα κάνουμε πράξη αυτή τη δέσμευση” είπε ο κ.Καστανίδης στους 9 βουλευτές της Κρήτης και τους δύο υφυπουργούς (Αρναουτάκης-Καρχιμάκης) που ήταν παρόντες στη συνάντηση στο υπουργείο.

Εισέπραξε τις αντιρρήσεις των...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: