Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αρεστός χωρίς πτυχίο και όχι άριστος με πτυχίο ο νέος γενικός ...


Από το http://online-pressblog.blogspot.com

Ανεβάσαμε πριν από δυο μέρες στο blog μας ανάρτηση με τίτλο "Διαφάνεια, αξιοκρατία ….και πράσινα άλογα" σχετικά με την περίπτωση της εκλογής του νέου γενικού γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Πουσσαίου.

Το θέμα όμως έφτασε και στην βουλή υπό μορφή ερώτησης από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Νικολόπουλο.
Πράγματι ο Αχαιός βουλευτής υπέβαλε στον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού την παρακάτω ερώτηση με θέμα "Αρεστός χωρίς πτυχίο και όχι άριστος με πτυχίο ο νέος γενικός γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης" :

Παρά τις προσδοκίες που καλλιέργησε ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ότι η στελέχωση των υπουργείων θα γίνει με αυστηρή αξιολόγηση των βιογραφικών όλων των ενδιαφερομένων μέσω Διαδικτύου, οι κομματικοί δεσμοί αποδεικνύεται ότι παραμένουν απόλυτα ισχυροί. "Θέλουμε τους άριστους όχι τους αρεστούς", ήταν το σύνθημα του πρωθυπουργού που μπήκε στο συρτάρι μαζί με τα βιογραφικά.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης (Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού) κ. Γιώργος Πουσσαίος, ο οποίος ορίστηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στις 24 Νοεμβρίου, δεν διαθέτει πτυχίο.
Είναι κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών δήμαρχος Ιητών (Ιος, Κυκλάδες).
Μάλιστα ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γιώργος Πουσσαίος, δήλωσε στην έγκριτη εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος που αποκάλυψε το θέμα:...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: