Η Βορειοδυτική είσοδος της πόλης της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζεται από την ιστορική λεωφόρο της οδού Λαγκαδά. Τα τελευταία χρόνια μετά από πολλές προσπάθειες και εμπόδια η οδός Λαγκαδά διαπλατύνθηκε με αποτέλεσμα να καταστεί έναν από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της πόλης της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς λόγω κακού σχεδιασμού της σε κάποια σημεία, οι πολίτες της Σταυρούπολης και των ομόρων δήμων κινδυνεύουν.
Αρχικά το σχέδιο προέβλεπε την δημιουργία παραδρόμων προς τις δύο κατευθύνσεις της σε όλο της το μήκος. Δυστυχώς, αφενός λόγω επίσπευσης του έργου το 2007, αφετέρου λόγω εν γένη κακού σχεδιασμού στο κομμάτι που ενώνεται με την περιοχή ΟΜΟΝΟΙΑ Σταυρούπολης (ύψος Στροφής Καρατάσσου) δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην περιοχή που συνδράμουν στο να καταστεί η οδός Λαγκαδά επικίνδυνη για τους πολίτες.. Οι φωτογραφίες που σας επισυνάπτω τεκμηριώνουν την επικίνδυνη παρούσα κατάσταση και καθιστούν αναγκαία την άμεση παρέμβαση σας...[...]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Διευκρινίζουμε ότι:
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.
Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.