Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Κοκκινούλης: "Πρέπει να πάει να μονάσει η Ντόρα"

Από το www.parapolitika.gr

Νέα επίθεση στην Ντόρα εξαπέλυσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 984 ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης. Όπως, είπε, η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να φύγει από τη Ν.Δ. «Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να αποφασίσει να μονάσει» υποστήριξε με νόημα ο Κοκκινούλης. Η επίθεση στην οικογένεια ΜητσοτάκηΘεωρώ, πρώτα από όλα, ότι η πρόταση του επίτιμου είναι εκ του πονηρού.

δεν περιορίστηκε στην Ντόρα, αλλά επεκτάθηκε και στον Μητσοτάκη με αφορμή την πρόσφατη πρόταση που κατέθεσε σχετικά με την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ανάγκης. «

Είναι ουσιαστικά βολές εναντίον της νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε με νόημα ο Κοκκινούλης. Παρά την δριμύτητα που περιέχουν οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΑΣ Λάρισας, δεν έχει βγει κανείς να τις αποδοκιμάσει. Αυτό σημαίνει ότι η Ρηγίλλης δεν διαφωνεί και τόσο με τα όσα λέει ο Κοκκινούλης, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και κομματικό στέλεχος της Ν.Δ.Κάποιοι, λένε, ότι ο Σαμαράς του έχει υποσχεθεί και σημαντική θέση στον κομματικό μηχανισμό, ενώ ο ίδιος ονειρεύεται μια θέση στα έδρανα της Βουλής. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να δούμε τι είπε ο Κοκκινούλης στην συνέντευξη που έδωσε στον 984.

Μεταξύ άλλων, είπε...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: