Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

“Δεν θα μετατρέψουμε τη Βουλή σε φρούριο”

Από το www.olympia.gr

Πηγαίντε πάλι κύριε Παπανδρέου και κύριε Χρυσοχοΐδη να βάλετε τριαντάφυλλα στο μνημείο, όπως κάνατε και το 2007. Και στείλτε και μία ευχαριστήρια κάρτα στα μαθητούδια σας που ξάφνου τράβηξαν όλη την προσοχή από τα αίσχη σας στην οικονομία και την κοινωνία, με μία στρακαστρούκα.

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ

“Ο χώρος είναι υψηλού συμβολισμού για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες αλλά δεν θα μετατρέψουμε τη Βουλή σε φρούριο Η Αθήνα θα παραμείνει μια ανοιχτή δημοκρατική πόλη. Οι ένοχοι θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη. “

Αυτά είπε ο Χρυσοχοΐδης και η λοιπή κουστωδία του ΠΑΣΟΚ για την έκρηξη στρακαστρούκας έξω από τη βουλή.

Μέχρι πρότινος βέβαια, το κάψιμο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη ήταν “κραυγή διαμαρτυρίας” για την κυβέρνηση, απόρροια της γενιάς των 700 ευρώ που δεν έχει όνειρα. Που λόγος για “επίθεση κατά της δημοκρατίας”.

Εάν η τότε κυβέρνηση έκανε το λάθος να “συλλάβει τους ενόχους”, τότε ξεχνούσαν και την ίδια τη δημοκρατία και άρχιζαν τις επαναστατικές κραυγές.

Όπως ακριβώς με τις εκθέσεις των διεθνών οίκων για την Ελληνική οικονομία. Τότε ήταν “η θλιβερή πραγματικότητα” ενώ τώρα είναι τα “μαύρα κοράκια” που επιτίθενται στην Ελλάδα για να κερδοσκοπίσουν.

Όπως οι “κουκουλοφόροι”. Τότε ήταν εξεγερμένα νιάτα, τώρα είναι ναζιστές που ετοίμαζαν τη νύχτα των κρυστάλλων.

Όπως το Βατοπαίδι. Τότε ο Προβόπουλος ήταν απατεώνας, ο Ρόβλιας κυνηγός απατεώνων. Σήμερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Όπως η Cosco. Τότε ήταν ξεπούλημα, τώρα με +70 εκ Ευρώ κόστος, είναι η “πλέον συμφέρουσα συμφωνία του Ελληνικού δημοσίου”...[...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: