Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ο ΓΑΠ τηρεί ευλαβικά το πρόγραμμα του βάσει των δηλώσεων του. Καμμία έκπληξη.
Αναφερόμαστε βέβαια στο άρθρο του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη στο Press-gr με το οποίο ζητά παρέμβαση του προέδρου της βουλής για τις δηλώσεις Τζάκρη:
Δεν είδα κανέναν από το χώρο του προοδευτικού ΠΑΣΟΚ να καταδικάζει την δήλωση της Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Τζάκρη. “Δεν μπορεί η πλειοψηφία να αποφασίζει για τα δικαιώματα της μειοψηφίας.. Κερδίσαμε τις εκλογές, δε χρειάζεται δημοψήφισμα! Εμείς αποφασίζουμε!!”.
Και όμως, ο Αντώνης κάνει λάθος. Η θέση αυτή είναι πάγια του Γιώργου Παπανδρέου όπως είχαμε γράψει πολύ πριν τις εκλογές:
Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις. (Γιώργος Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999)
Διαβάστε όλο το σχέδιο δράσης του ΓΑΠ το οποίο δείχνει να εφαρμόζει αποφασιστικά ΕΔΩ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Διευκρινίζουμε ότι:
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.
Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.