Τοπικές νεφώσεις με πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.Αναλυτικά
Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για το Σάββατο σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα είναι πιό αυξημένες και ίσως δώσουν κάποιες ασθενείς κατα βάση βροχές τις απογευματινές ώρες. Στα δυτικά βροχές θα εκδηλωθούν απο τις βραδυνές ώρες και λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν τις πρωινές ώρες στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο και Κεντρικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν το απόγευμα τα 9 Beaufort.
Θερμοκρασία
H θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 16-17 βαθμούς, στα Κεντρικά τους 20-21, στα Δυτικά τους 21-22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 21-22 βαθμούς.
Επιμέλεια:meteo-news.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Διευκρινίζουμε ότι:
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.
Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.