Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού την Καθαρά Δευτέρα!!!

Γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά με εξασθένιση των θυελλωδών ανέμων στα πελάγη και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά

Νεφώσεις προβλέπονται τις πρωινές ώρες της Καθαρής Δευτέρας σε πολλές περιοχές της χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς επίσης και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Από τις πρό μεσημβρινές ώρες και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τα Δυτικά και τις απογευματινές ώρες και μετά τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μεγάλα. Χιονοπτώσεις αναμένουμε να εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου με ποιό χαμηλό υψόμετρο.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6-7 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρ14-1513-14 βαθμούς στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: