Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι του Σαββάτου σε ολόκληρη την χώρα.

Βελτίωση του καιρού από τις μεσημερινές ώρες σε ολόκληρη την χώρα με εξασθένιση των ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά

Με δύο πρόσωπα θα κυλήσει ο καιρός το Σάββατο αφού οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα Δυτικά στα Κεντρικά και στα Νότια θα σταματήσουν σχετικά γρήγορα και ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση από τις μεσημεριανές ώρες και μετά σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούντις πρωινές κυρίως ώρες στα βόρεια ορεινά και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές -νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6-7 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 9-101 βαθμούς στα Κεντρικά τους 13-14 βαθμούς στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους17 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: