Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Πως στην ευχή γίνεται όλοι οι “Αντικρατικοί” να χ*** στο τάληρο από το κράτος;

Οι φήμες λένε ότι το κράτος προσπαθεί να τον εξαγοράσει με 220,000 Ευρώ “Ντάγκα” και 2,700 Ευρώ το μήνα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα άθλιο σχέδιο της κυβέρνησης για να τον φιμώσει εν όψει των αγώνων που έρχονται για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα!


Όταν η σύνταξη των 400 Ευρώ θα κοπεί, όταν η γενιά των 600 Ευρώ θα χάσει 13ο και 14ο μισθό, το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμώσει τους τίμιους αγωνιστές τρελλαίνοντας τους στο χρήμα...η συνέχεια στο αποκαλυπτικό... Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινίζουμε ότι:

Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.

Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.