Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αποκλειστικό : βρήκαμε ποιος είπε στον Γιωργάκη το" για την πατρίδα δίνω και το μισθό μου"

Διεθνής Αποκλειστικότητα!!!

Γράφει ο Πράσινος Λεβέντης



Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι χθες όλη μέρα προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος η ποια είπε στον Γιωργάκη Παπανδρέου το "Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα" και το "για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας".



Με μεγάλη συγκίνηση ανακαλύψαμε ότι η μεγάλη μας διεθνής τραγουδίστρια κα Νάνα Μούσχουρη ήταν αυτή που με την επιστολής της ( θα την διαβάσετε ποιο κάτω) ώθησε τον Γιωργάκη να μας πει το ανέκδοτο του αιώνα.



Η δήλωση της κας Νάνα Μούσχουρη:



«Παρακολουθώ με αγωνία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας και ως πολίτης αυτής αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω. Θεωρώ ότι είναι χρέος μου απέναντι στην πατρίδα μου, η οποία με τίμησε με το αξίωμα του ευρωβουλευτή, να παραιτηθώ από τη σύνταξη που λαμβάνω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους λόγω της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέχρι η χώρα να εξέλθει από την οικονομική κρίση, ώστε να μην επιβαρύνω τον κρατικό προϋπολογισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νάνα Μούσχουρη στην επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και συμπληρώνει με νόημα:

«Ελπίζω ότι με τη συνδρομή όλων μας -στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, από τη θέση στην οποία βρίσκεται και πάντα με γνώμονα τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης- σύντομα η χώρα μας θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία».


Παράλληλα εξέφρασε τη βαθιά λύπη της για το γεγονός ότι η Ελλάδα γίνεται στόχος κακών σχολίων ακόμη και επιθέσεων όπως για παράδειγμα το προκλητικό πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Focus»: «Δυστυχώς τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πάντα πώς να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνονται χυδαία. Ας μη ρίχνουμε όμως ευθύνες στους ξένους λαούς, γιατί κι εκείνοι έχουν πέσει θύματα της κακής πληροφόρησης».

1 σχόλιο:

socrates είπε...

Τα σκληρά μέτρα τα περίμενα.
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι που ο ΓΑΠ μας υποτιμά όταν λέει ότι τον συναντάει ο κόσμος στο δρόμο και προσφέρει το μισθό του.
Δούλεμα κανονικό.
Όταν πρωτοείδα τη δήλωση με έπιασαν τα γέλια.
Όταν το ξαναείδα σήμερα το πρωί στην τηλεόραση με έπιασε μία θλίψη για την κατάντια μας αλλά και βαθειά απόγνωση για αυτά που έρχονται.
Τί άλλο θα ακούσουμε, Θεέ μου;