Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τι σχέση έχει η σημερινή αδιαλλαξία των Γερμανών με το Σκοπιανό;

Το VETO Καραμανλή στο Βουκουρέστι, το κραχ του Οκτώβρη (2008) και η αλλαγή προεδρίας στην Αμερική, έφεραν τα πάνω κάτω στα σχέδια των Γερμανών.

Πριν από δύο χρόνια έγραφα(*), πως θα πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντες της σκέψεις και να διακρίνουμε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το «τεχνικό» μακεδονικό ζήτημα. Είχα προσπαθήσει να αποδείξω, πως αυτοί που σχεδίασαν και δρομολόγησαν το ζήτημα αυτό είναι οι Γερμανοί.


Η διαπίστωση αυτή δεν είναι ούτε επιφανειακή ούτε αβάσιμη. Είναι ζήτημα χρόνου πια, το να αποκαλυφτούν τα σκοτεινά τους σχέδια. Θα ήταν χρήσιμο να θυμηθεί κανείς το πόσο βιαστικά γίνονταν τότε όλα (πριν και μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008), για να προλάβει να γίνει η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με το όνομα Μακεδονία, πριν αποχωρήσει ο Bush από την προεδρία. Ήταν τόσο φανερή η βιασύνη, που προκαλούσε κατάπληξη.

Οι Γερμανοί δεν ελέγχουν μόνο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν τους δικούς τους δορυφόρους και μέσα στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων και άρα, επί κυβερνήσεως Bush, στο State Department.  

Το VETO Καραμανλή στο Βουκουρέστι, το κραχ του Οκτώβρη (2008) και η αλλαγή προεδρίας στην Αμερική, έφεραν τα πάνω κάτω στα σχέδια των Γερμανών αναφορικά με τα Βαλκάνια. Το τι επακολούθησε είναι γνωστό σε όλους...διαβάστε τη συνέχεια στο http://alkimosarchive.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: