Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Σχεδόν αίθριος καιρός την Μ. Τρίτη

Σχεδόν αίθριος καιρός με ομίχλες τις πρωινες ώρες. Στροφή των ανέμων σε νοτιοδυτικούς και θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο.

Αναλυτικά

Αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπονται για την Μ.Τρίτη σε ολόκληρη την χώρα. Από τις απογευματιονές ώρες και μετά οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα Κεντρικά και στα Βόρεια ηπειρωτικά.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 19-20 βαθμούς στα κεντρικά τους 21-22 βαθμούς στα Δυτικά τους 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22-23 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: