Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Eγγυάται μαζί με το Δ.Ν.Τ τη σταθερότητα στην ευρωζώνη! Η Goldman Sachs αποσύρει τα bets σε Ευρώ μετά τις εξελίξεις!!!

Οι διεθνείς αγορές διαψεύδουν οικτρά τον Πρωθυπουργό…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Δεν είναι ανέκδοτο. Το είπε όντως ο πρωθυπουργός και προκαλεί τρόμο σε όσους έχουν την στοιχειώδη λογική και γνώση να αντιληφθούν την κατάσταση:

“ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” (στο τέλος του άρθρου θα καταλάβετε για ποιούς)

Ο Γ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι οι ηγέτες της Ε.Ε συμφώνησαν για έναν Ευρωπαϊκό μηχανισμό που εγγυάται μαζί με το Δ.Ν.Τ τη σταθερότητα στην ευρωζώνη.
Τώρα, πως τέτοιες δηλώσεις γίνονται ανεκτές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά. Είτε η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μας υπολογίζει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ σαν χώρα, είτε έρχονται άσχημες εξελίξεις συγκεκριμένα για την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν μετά την δήλωση Τρισέ να βγαίνει ο κύριος Παπανδρέου και να εκτοξεύει αυτή την ανεκδιήγητη φωτοβολίδα. Δεν είναι δυνατόν λίγες ώρες πριν ο Πεταλωτής να λέει ότι “Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΔΝΤ” και τώρα ο πρωθυπουργός να το θεωρεί “επιτυχία”.

Κοιτάξτε τώρα πως οι ¨αδυσώπητες” αγορές που δε μπορούν να κατανοήσουν το “χιούμορ” του κυρίου Παπανδρέου, αντιδρούν στην είδηση:...η συνέχεια στο Olympia.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γελάω που βλέπω ότι πολλές πρωϊνές εκπομπές στην τηλεόραση κάνουν πως δεν καταλαβαίνιυν ποιός θα είναι ο ρόλος του Δ.Ν.Τ. στη συμμαχία Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. σε ότι αφορά την Ελλάδα.
Είναι τραγελαφική η εικόνα.
Τα ίδια κανάλια βέβαια θα λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα σε ένα μήνα (που θα έχουν αρχίσει οι απολύσεις) αλλά μέχρι τότε οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν ξεχάσει τη μεγάλη "εθνική επιτυχία" του εθνικού μας σουλατσαδόρου.
Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι που μας θεωρούν ηλίθιους.

Ανώνυμος είπε...

Οι απολυσεις απο το Δημοσιο,θα επρεπε να ειχαν γινει απο τις Κυβερνησεις,αν ειχαν τ' αρ..ια να το κανουν,αλλα αφου αυτες δεν μπορουν,ας το κανει το ΔΝΤ.
δεν το καταλαβες,οτι η Ελλαδα,με μηδεν παραγωγη,και τεινουσα στο μηδεν παραγωγικοτητα,δε μπορει να τρεφει ενα Στρατο ολοκληρο απο ανθρωπους,που οχι μονον δεν κανουν δουλεια,αλλα δυσκολευουν και αυτους που εχουν δουλεια και θελουν να την κανουν;
Γι αυτο,μακαρι να βαλει το χερακι του το ΔΝΤ,ωστε να γινει αυτο που πρεπει.
Ετσι,θα πανε να δουλεψουν εκει που πραγματικα χρειαζονται,δηλαδη στην πραγματικη Οικονομια,και με τον τροπον αυτο,θα πανε στην μπαντα και οι λαθρομεταναστες,για τους οποιους τοσοι θρηνοι πεφτουν ολον αυτο τον καιρο.
Ευκαιρια να δουλεψουν Ελληνες λοιπον στη θεση τους.
Kai κατι τελευταιο για το βλογ.
Αληθεια,γιατι βαζεις κειμενα απ αυτον τον Ολυμπια,αφου ο ανθρωπος,εχει δειξει οτι και αγραμματος ειναι,και βαμμενος μεχρι το κοκκαλο;
Πιο ισορροπημενα κειμενα,δε μπορει να βρεις για να βαλεις;