Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Πού απευθυνόταν με το "Καλό κουράγιο" του Olli Rehn;;;

Από το Antilogos-gr

Αυτό ήταν το ρεζουμέ της επίσκεψης του επιτρόπου Olli Rehn...
"Καλό κουράγιο"
Σίγουρα το ακούσατε σε πολλά δελτία ειδήσεων και το διαβάσατε σε αρκετά sites και blogs.
Κανείς όμως δεν διευκρίνισε προς τα πού απευθυνόταν αυτή η φράση του.
Σε αυτό το blog διευκρινίζουμε τι εννοούσε ο κ. Rehn.

ΟΧΙ
.

Δεν απευθυνόταν στους Έλληνες πολίτες γενικά ...
Απευθυνόταν στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Γ.Α.Παπανδρέου !!!

Θα χρειαστεί κουράγιο για να περάσεις ότι πιο νεοφιλελεύθερο μέτρο ισχύει σε όλη την Ευρώπη σε μία χώρα που η νοοτροπία που έχει παγιωθεί μετά από τόσα χρόνια λαϊκισμού και αριστερής πολιτικής είναι του κράτους "Πατερούλη" ...
Για το πόσα θα τραβήξει η Κυβ. τ. ΠΑΣΟΚ το έζησε Live ο επίτροπος όταν οι επαγγελματίες ταραχοποιοί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έβριζαν και γιούχαραν κατά την άφιξή του στο Υπ.Εργασίας...
The Game is Over και για το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει πια να τιθασεύσει και τα κομματικά στελέχη του και τα συνδικαλιστικά στελέχη του που ονειρευόταν την επάνοδο του "Σοσιαλισμού" (όπως τον εννοούσαν βέβαια...) που ίσως αντιδράσουν.
Πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ τον "αριστερό" βερμπαλισμό του και να κόψει κάθε δεσμό με το άρρωστο κομμάτι της πολιτικής , σε αυτή την πλευρά δεν θα βρει ούτε συναίνεση ούτε προτάσεις ούτε στήριξη.
Πρέπει να δώσει στους Έλληνες να καταλάβουν ότι μόνο η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ πολιτική που εφαρμόζει (πλέον) δίνει κάποιες μικρές ελπίδες για ανάκαμψη της χώρας .
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρεί ότι εφαρμόζει "Σοσιαλισμό" στην Ελλάδα γιατί θα παρεξηγηθεί και αυτός (όπως για παράδειγμα παρεξηγήθηκε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ πολιτική της Ν.Δ για "δεξιά" πολιτική.
Είχε δίκιο ο Επίτροπος.
Χρειάζεται κουράγιο για να εξηγήσεις γιατί έχεις στον τίτλο σου το "ΣΟ" αντί του "ΝΕ".
Σήμερα η πολιτική του το μετονομάζει σε ΠΑνελλήνιο ΝΕοφιλελεύθερο Κίνημα και αν χάσει μερικούς ψηφοφόρους ή blogs , όσο καιρό εφαρμόζει την σωστή αυτή πολιτική θα έχει αυτό το blog (ελπίζω και άλλα...) να το στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: