Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κυκλοφόρησε... Patriot of the Year...



Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού True American με αφιέρωμα στον Patriot of the Year...


by Αμάν το Μάτι μου

10 σχόλια:

Theodore είπε...

Η μαλακια στον υπερθετικο.
Καταντια...
Αλλα κι εσυ που τα βαζεις μωρε στο μαγαζι σου,τι να πω πια!
Τοση ξεφτιλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ, καλοφτιαγμένο είναι, νόημα έχει γιατί; Αλλά όντως αυτά με την Τζούλια την κακομοίρα, που έχει σχεδόν τα μισά μας χρόνια και είναι και εμφανή ψυχολογική σύγχιση, δεν ταιριάζουν στο σιτυπρες. Σορρυ, εκεί δεν υπάρχει βαθμός υπερθετικότερος για να το εκφράσω. *thumbs down totally*

Ανώνυμος είπε...

σε εμφανή ψυχολογική σύγχιση*

ο νεοέλληνας άγγιξε την ύβρι του με αυτήν την αγοραπωλησία dvd. Εκφράστηκε το τέλμα εντελοπαντέλως. το κριμα στο λαιμό όσων το αγόρασαν.

Citypress-gr.admin είπε...

θεοδωρε αγαπημενε μου υπερσχολιαστη καλως μας ξαναρθες...να γελασει λιγο το χειλακι μας γιατι ο δικος σου της φωτο ξερεις τα εχει κανει και πολυ σκατα αδελφε μου...εξαλλο η μ@λ@κια ειναι υγεια βλεπε προστατης κ.τ.λ.π

Citypress-gr.admin είπε...

Νικολετα μου καλησπερα...καλοριζικο το νεο λουκ στο μπλοκ σου...

Theodore είπε...

Ξερεις,δε γραφω,γιατι εχω προβλημα με τη Γουγλ,που μου ζηταει καθε φορα,να κανω log in,και μετα,πρεπει να περιμενω να μου το επιτρεψει.
Τωρα για το περιοδικο και το "δικο μου".
Κατ αρχας,οπως σου εχω ξαναγραψει,εγω δεν ψηφισα ουτε στις Ευρωεκλογες,ουτε στις κανονικες τον Οκτωβριο,οποτε δεν ειναι καθολου δικος μου.
Μετα,αν ηξερες τι εχω γραψει και στειλει σε ολους τους πρωτοκλασσατους υπουργους του,δεν θα ταγραφες αυτα.Και με το ονομα μου φαρδυ πλατυ αποκατω.
Αλλα εσεις,που μονον να γκρινιαζετε ξερετε,δεν εχετε τα κοτσια,να το κανετε αυτο.Μακαρι να μπορουσατε και να τολμουσατε.
Τωρα για τη Τζουλια,τι να πω;Ειδα χτες το βραδυ τους Αρβυλες στον Αντ1,και εκει εμαθα τι τρεχει και πηρα χαμπαρι του τι εγινε.
Καταντια.
Εχω την πεποιθηση,οτι λιγα ειναι τα ψωμια της κοπελας αυτης.Εχει ηδη καει ψυχικα,και τη βλεπω η σε τρελλαδικο,ή εις τοπον χλοερον.
Κριμα.
Δυστυχως,τα αποτελεσματα της χυδαιας καταναλωσης,φτανουν και στους ανθρωπους,που κι αυτοι καταναλωνονται.
Η τηλεοραση,την εκανε καλα τη δουλεια της.Τα διελυσε ολα.

Ανώνυμος είπε...

Και λίγο είναι το εξώδικο και το ραδιοτηλεοπτικό. Ποιος είναι ο Κανάκης που θα κρίνει ποια ταλαιπωρημένη ψυχή από τα δεινά του δυτικού κόσμου και του lifestyle που βρίσκεται το ξανατονίζω σε εμφανή ψυχολογική σύγχιση θα πέσει στα νύχια της γλοιώδους, χαζής, για νεανίζοντες μπέμπηδες σάτιράς του; Τι νομίζει ότι κάνει δηλαδή; Αν πάθει κάτι η κοπέλα πιο βαρύ από ότι την έχει βρει, αυτός κι οι όμοιοι του έχουν βάλει το χεράκι τους. Να εύχονται να μην έχει κακό τέλος. Γιατί υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει μόνο η χάβρα των Ιουδαίων που αναπαράγουν κάτι τυπάκι σαν τον Κανάκη...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου και σε σένα Σίτυπρες, για πλάκα το άλλαξα το λουκ, θα το ξανααλλάξω σήμερα, τα παιδία παίζει. :)

Ανώνυμος είπε...

Re paidia autos o theo prepei na einai megalo noumero

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο γαιδαρος,τον πετεινο κεφαλα.