Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τα πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens 3/03: Η αποκάλυψη Ζαγοριανού.

Ο ρόλος Ζαγοριανού και τι απίστευτο αποκαλύπτει για τους εμπλεκόμενους δικηγόρους της υπόθεσης…


Για να γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται στην εξεταστική που ασχολείται με την μεγαλύτερη ληστεία στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας. Για να κρίνουμε όλους τους εμπλεκόμενους από την κοινοβουλευτική τους συμπεριφορά αλλά και να βλέπουμε πως οργανώθηκε η ληστεία των δημοσίων ταμείων από αυτούς που μέχρι σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι.



Παραθέτουμε ΟΛΑ τα πρακτικά για να έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις πράξεις των πολιτικών ανδρών: Το σφυροκόπημα Καμμένου σε Βουρλούμη κατά την εξεταστική της Siemens…



Εδώ: Τα πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens



Και βέβαια τα πρακτικά 2/03 με τις μεγάλες αποκαλύψεις όπως είδαμε πριν. Διαβάστε την εξέλιξη στις 3/03 με την ευγενική …συμβολή του TAXALIA:



...η συνέχεια στο Olympia.gr

2 σχόλια:

Theodore είπε...

Ο λαικισμος και η υπερβολη,στο ζενιθ στην Ελλαδα,ως συνηθως.
Αλλα ξεχνανε βεβαια ολοι,οτι οταν γινεται μια συναλλαγη,κατω απο το τραπεζι,υπαρχουν παντα δυο χερια.Αυτο που δινει,αλλα και αυτο που παιρνει.
Και εσεις φωναζετε μονον γι αυτους που δωσανε,και οχι γι αυτους που πηραν.Και μαλιστα κατ απαιτησιν του λαβοντος.
Γιατι μη μου πειτε οτι η Ζημενς,αρπαξε καναν υπουργο απο το λαιμο,προκειμενου να τον δωροδοκησει.
Και κατι αλλο.
Με ενοχλει αφανταστα,η υποκρισια που δειχνετε,οταν κανει κατι ο υπουργος,ενω ξεχνατε,οτι το ιδιο εχετε κανει κι εσεις,λαδωνοντας τους παντες,προκειμενου να γινει το δικο σας.
Η ξεφτιλα λοιπον ειναι διπλη.Και ειναι ολη δικη σας.Γιατι εσεις τους ψηφιζετε κιολας.(Για να σας ανεχονται στις λαδιες σας βεβαια).

Ανώνυμος είπε...

Τα ευκόλως εννοούμενα σε τέτοιες περιπτώσεις ας μην παραλείπονται. Πήραν κι απ' τις δύο παρατάξεις. Εγώ γιατί νομίζω ότι η εξεταστική δεν θα καταλήξει πουθενά και όλοι οι καουμποισμοί είναι για το θεαθήναι; Και να πω ότι κάτι θα γίνει αν πέσει φυλάκα για λαμόγια; Οι τρύπες οι μαύρες δεν έχουν τελειωμό σ' αυτή την χώρα.