Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Video από την συγκέντρωση Σύνταγμα





Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια την ώρα που ετοιμαζόταν να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους ομιλία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, αυτός που γιαούρτωσε τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ είναι ο τύπος που είχε δώσει προχθές στο μισθό του στο Γιωργάκη.
Μετά τις χθεσινές $#$@κίες που άκουσε πάλι από τον απίθανο πρωθυπουργό μας, ο άνθρωπος απηύδησε και άλλαξε γνώμη.
Όταν πήγε να ζητήσει πίσω το μισθό του, ο Παπακωνσταντίνου του είπε το γνωστό "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
Τη συνέχεια την καταλαβαίνετε.
Την πλήρωσε ο ζάπλουτος εργατοπατέρας (300.000+ εισόδημα), που είναι και το δεξί χέρι του Γιωργάκη στον έλεγχο των εργαζόμενων.
Και λίγο ήτανε, δεν πειράζει, φτιάχνει και το δερματάκι!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που είπε ο Παπουτσής ότι “έτσι όπως πάμε θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ”, ισχύει, διότι αυτά δεν τα κάνει ένας κάποιος Σημίτης, αλλά ο γιος του Ανδρέα, το “παιδί της αλλαγής”, η ελπίδα όλων τους!

Αυτό εδώ είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ, ξεγυμνωμένο πια από οποιαδήποτε ικανότητα διακυβέρνησης με ξένα λεφτά (το 1981-89) ή ξένη πολιτική (το 1996-2004).

Στο δίλημμα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα” ο Γιωργάκης ήδη απάντησε “βαρβαρότητα”, προφανώς γιατί το περίφημο "σχέδιό" του για την οικονομία ήταν να σκορπίσει λεφτά, έστω δανεικά.

Οι μάσκες όμως έπεσαν, επιτέλους.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ O ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.