Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Στις 19 Μαΐου ήθελε να έρθει ο Ερντογάν !!!

Στην αρχή το ελληνικό ΥΠΕΞ είπε στους Τούρκους οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μετά κάποιος ...'σφύριξε' του Δρούτσα οτι τότε είναι η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και χωρίς χρονοτριβή, πήγε η ημέρα επίσκεψης λίγο ...πίσω, ώστε να μην προκαλέσει το ποντιακό στοιχείο στη χώρα.

(Κύριε Δρούτσα αλήθεια, γιατί δεν βάζετε του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της γενοκτονίας, όπως σας βάζουν οι Τούρκοι να καταθέτετε στεφάνι στον τάφο του Κεμάλ όταν πάτε στην Άγκυρα;)

Taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινίζουμε ότι:

Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.

Υβριστικά σχόλια θα σβήνονται αυτόματα.