Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Θυελλώδεις βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Αναλυτικά

Νεφώσεις προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Δευτέρα οι οποίες σε Ανατολική Στερεά Εύβοια Ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη θα είναι πιό αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν...
...στην Μακεδονία την Ήπειρο και την Θράκη και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν απόβόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 7 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από ανατολικές -βόρειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σημειώσει και νέα μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 19-20 βαθμούς στα κεντρικά τους20-21 βαθμούς στα Δυτικά τους 22-23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22-23 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: