Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σύριζα : το πρώτο θύμα της διαπλοκής ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ


Από το www.taxalia.blogspot.com

Ένας ανεξάρτητος παρατηρητής, βλέποντας τις τηλεοπτικές εκπομπές των ιδιωτικών αλλά και των κρατικών καναλιών με πολιτική θεματολογία, καθώς και τα δελτία ειδήσεων με καλεσμένους πολιτικούς, παρατηρεί, πως απουσιάζει σχεδόν από όλες κάποιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ!
Μπορεί πολλές φορές να έχω διαφωνήσει με την πρακτική και την ιδεολογία του κόμματος αυτού, αλλά η δημοκρατική παιδεία κανενός Έλληνα πολίτη δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον εξοστρακισμό του, από την σημερινή ΠΑΣΟΚΙΚΗ τηλεοπτική πραγματικότητα.
Η μυστική συμφωνία...
...ΜΜΕ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, προφανώς προέβλεψε την φίμωση των αριστερών κομμάτων, διότι απλά και κυνικά, μπορούν να βλάψουν ψηφοθηρικά το ΠΑΣΟΚ.
Όλοι θυμόμαστε πως λειτούργησε η σκοτεινή ‘ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ’ της τηλεοπτικής και όχι μόνο πραγματικότητας, όταν λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις που ενοχλούσαν και διέκοπταν την ανοδική πορεία του
ΠΑΣΟΚ: ΦΡΑΓΗ εξερχομένων κλήσεων…
Σήμερα, με τα αντιλαϊκά μέτρα της ‘σοσιαλιστρικής’ κυβέρνησης Παπανδρέου, ο φόβος κυβερνητικών παραγόντων για διαρροές προς τα αριστερά, είναι πλέον μια ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συνειδητοποιώντας τα λάθη τακτικής του παρελθόντος, υψώνει μια φωνή διαμαρτυρίας, που αγγίζει το λαό χωρίς όμως να λαϊκίζει.
Αντίθετα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο απλός ανεξάρτητος παρατηρητής αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, παρακολουθεί άναυδος και ανήμπορος, την προκλητικά αβανταδόρικη και ΕΜΕΤΙΚΗ συμπεριφορά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΜΜΕ προς τον πρόεδρο του ακραίου ΛΑΟΣ, τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τους συνεργάτες του βουλευτές.
Ενός Καρατζαφέρη, που αγωνιά για το μέλλον του κόμματός του μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. και προσπαθεί με ασύμμετρες πολιτικές επιλογές να βρίσκεται στη δημοσιότητα.
Η στήριξη χωρίς όρους και όρια στο ΠΑΣΟΚ που προσφέρει ο Καρατζαφέρης, βρίσκει ανταπόκριση από τους βαρόνους-εργολάβους των ΜΜΕ, οι οποίοι τον ‘σπρώχνουν’ τηλεοπτικά όσο μπορούν!
Αυτή η άθλια συμπεριφορά πρέπει να καταδικαστεί από τους έλληνες πολίτες.
Αυτή η άθλια συμπεριφορά είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της ίδιας της δημοκρατίας μας.
Ας φωνάξουμε λοιπόν όλοι μαζί,αριστεροί και δεξιοί: ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Αναστάσιος Καζαντζίδης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ;
ΔΗΛΑΔΗ, ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι μπορουν να πουν παλληκαρια μου οι ανθρωποι,και ιδιως ο Σαμαρας,μετα απο την καταστροφη που προκαλεσε το κομμα του στη Χωρα,αφου δεν προκειται να βγει και να καταδικασει,ολη την οικονομικη και πολιτικη ελιτ του κομματος του,τα τελευταια 5 χρονια,με πρωτο τον Καραμανλη;
Εσυ θαβγαινες;Για να πεις,τι;
Δεν το καταλαβαινεις,οτι αφηνει να περασει καποιος χρονος,ωστε να ξεχασει ο κοσμος,για να μπορει να τους πουλησει παλι φουμαρα;

Unknown είπε...

3:32,
πάλι ο εγκεφαλικά πειραγμένος που την ώρα που o αμερικάνος διαλύει τη χώρα και μας στένει στην ανεργία και την απόλυτη φτώχεια, ο αργόστροφος αυτός άνθρωπος βρίζει συνεχώς τους δημοσίους υπαλλήλους και τον Αντώνη Σαμαρά.
Πώς κυκλοφορείς ακόμα έξω άνθρωπέ μου;
Αν ήξερα τη διεύθυνσή σου θα έστελνα το νοσοκομειακό του ΠΙΚΠΑ να σε πάρουνε για "μεταπτυχιακό".
Α ρε πράσινε χλιμίτζουρα, σου αξίζουν ηγέτες σαν το Γιωργάκη.
Είσαι ο καλύτερος πελάτης τους.
Αυτοί σε ξεσκίζουνε και εσύ τους λές ευχαριστώ.
Συγνώμη, αλλά δεν πάρουμε.