Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Σαμαράς - η κυβέρνηση οφείλει να δείξει σοβαρότητα

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί και τα μέτρα που παίρνει διαλύει τις επιχειρήσεις και στεγνώνει την αγορά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, την ώρα που αναχωρούσε από το γραφείο του στην Ρηγίλλης.
Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως όπου πήγε τις ημέρες του Πάσχα υπήρξε έντονη αγανάκτηση για την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους, είπε και σημείωσε πως η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει.
Σχετικά με το μέτρο του 8%,

ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθη πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μην βλέπει ότι θα διαλύσει τις επιχειρήσεις και επανέλαβε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα - ανάσα και όχι μέτρα που δημιουργούν ασφυξία.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει νοοτροπία για να φτιάξει η ψυχολογία και τόνισε πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε ούτε το έλλειμμα, όπως μας ζητούν από την Ευρώπη.

"Με τα μέτρα που θα στεγνώσουν την αγορά από πού θα βρούμε έσοδα", αναρωτήθηκε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει σοβαρότητα, επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να καταργηθεί άμεσα το 8% για τις επιχειρήσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπλέξαμε άσχημα με τούτους εδώ. Μέσα σε έξι μήνες έχουν χάσει το μπούσουλα, δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
Οι ατέλειωτες παλινωδίες και τα μπρός-πίσω, είναι η εξαίρεση παρά ο κανόνας.
Το τραγελαφικό του θέματος είναι ότι έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν τη χώρα "Τιτανικό". Άντε μετά να τους έχεις οποιαδήποτε εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε θέμα. Κάθε μέρα που περνάει ο λαός αγκομαχά και στενοχωριέται. Κάθε μέρα αναπολεί τον Κώστα Καραμανλή και τη σταθερότητα που κρατούσε το τιμόνι της χώρας.
Κατά τη συνήθη πρακτική τους, οι γνωστοί μεγαλο-επιχειρηματίες χρυσο-πληρώνουν τους "ενημερωτές" του Μέγκα, του Αντένα, του Alter, του Σκάϊ και της ΝΕΤ να μας πείσουν ότι με το Γιώργο όλα πάνε καλά.
Τότε γιατί το ένστικτό μας λέει να μην σας πιστεύουμε, κύριοι;
Εάν όλα πάνε καλά γιατί φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε βράδυ στη γειτονιά μας;
Εάν όλα πάνε καλά γιατί έρχεται το Δ.Ν.Τ. να μας επιθεωρήσει;
Εάν όλα πάνε καλά γιατί έχουν διαλυθεί οι εφορίες, τα νοσοκομεία και όλη η δημόσια διοίκηση;
Εάν όλα πάνε καλά γιατί έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα ενοικιαστήρια, γιατί σκάνε τα δάνεια των μικρομεσαίων κατά χιλιάδες κάθε εβδομάδα και δεν υπάρχει πια οικογένεια που να μην έχει άνεργο;
ΕΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;
ΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ;
Μετά έχουμε και τα κανάλια που δείχνουν τον Παπανδρέου τάχαμου να τρέχει όλη μέρα , μόνο που ξεχνάνε να μας "ενημερώσουν" για τα καθημερινά ρεζιλίκια σε όλα τα θέματα και κυρίως την ασφάλεια και τα οικονομικά.
ΕΑΝ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

από το dexiextremcable