Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Εντάξει κ.Παπακωσταντίνου το κάνατε το καθήκον σας, τις σώσατε τις τράπεζες. Σώστε τώρα και τον κόσμο που αυτοκτονεί από χρέη.....

Από το Online - press
 
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση παρακολουθεί απραγη το βούλιαγμα των ελληνικών νοικοκυριών παίρνοντας αποκλειστικά και μόνο ληστρικά μέτρα εναντίον της μικρομεσαίας τάξης, οι Έλληνες πολίτες δίνουν τέλος στην ζωή τους.
Μεγάλη Πέμπτη λοιπόν σήμερα και ένας άνεργος 52χρονος Πατρινός, έδωσε τέλος στη ζωή, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στα συσσωρεμένα οικονομικά προβλήματα που είχε προκαλέσει σε αυτόν και την οικογένειά του η ανεργία, στην οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.
Τον 52χρονο βρήκε νεκρό η ίδια του η γυναίκα στο σπίτι που διέμεναν.Σύμφωνα...με αστυνομικές πηγές ο 52χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφού πρώτα αυτοπυροβολήθηκε με δίκανη καραμπίνα. Πρόκειται για μια ακόμα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά την οικονομική κρίση- στην Ελλάδα. . Η είδηση της αυτοκτονίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε συγγενείς και φίλους του 52χρονου αυτόχειρα οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν οτι δεν βρίσκεται πια μαζί τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα αμα δεν τις εσωζε τις Τραπεζες,θα εχναν τα λεφτα τους μυριαδες συμπολιτων σου αγαπητε.
Τωρα εαν εσυ δεν ετυχε να εχεις κατι για ωρα αναγκης,που λενε,εγω,τι σου φταιω;
Λες ολα τα κρατη,που προσπαθησαν,να μην αφησουν οσο αυτο ηταν δυνατο,να τιναχτουν οι Τραπεζες στον αερα,να ηταν ηλιθια,και μονον καποιοι στην Ελλαδα,οι εξυπνοι;
Και να ξερεις,οτι οι Ελληνικες Τραπεζες,δεν ειχαν κανει τη βλακεια,να τα βαλουν στη γκανιοτα της Λημαν,και να τα χασουν,γι αυτο και υπαρχουν σημερα.
Ας μην αφησουμε το κρατος,να τις σπρωξει στη μαυρη τρυπα του.