Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Tοπικές βροχές στα ηπειρωτικά την Τρίτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα Κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την Τρότη στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες αναμένουμε να αυξηθούν και να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι περισότερα στα ορεινά των περιοχών αυτών. Τοπικές βροχές αναμένουμε να σημειωθούν και στην Κρήτη αλλά κατά βάση θα έχουν ασθενεί χαρακτήρα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα...
...6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 18-19 βαθμούς στα κεντρικά τους 19-20 βαθμούς στα Δυτικά τους 20-21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: