Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ας σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Γ.Καρατζαφέρη

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας του αρχηγού του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.
 Οφείλουμε να σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του αρχηγού του ΛΑΟΣ και να μην διαδίδονται διάφορα από την στιγμή  που δεν υπάρχει επίσημη ιατρική ανακοίνωση.
 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι δυνατός άνθρωπος και θα ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα αν έχει παρουσιαστεί .
Ας φανούμε πάνω από όλα άνθρωποι,μην τα ξεφτιλίζουμε όλα.
Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε γρήγορα σιδερένιος και μάχιμος.

Υ.Γ. *Παραπληροφόρηση:Ορισμένοι μάλλον...
δεν καταλαβαίνουν τι εννοούμε .Δεχόμαστε σε καθημερινή βάση μυνήματα από διάφορους και ανώνυμους που ο καθένας λέει τα δικά του, δεν πάει να πει ότι είναι αληθή και πρέπει να δημοσιοποιούνται. Δεν αναφερόμαστε σε κανένα blog , δεν μας ενδιαφέρει τι γράφει ο καθένας.

1 σχόλιο:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ "TAXALIA" ETΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ BLOGGS. ΔΙΑΒΑΣΤΕ.."Όχι αθλιότητες με Καρατζαφέρη"..
Καλά που είναι η Eurovision και δεν ξεσαλώνουν διάφοροι σε φήμες. Η αλήθεια είναι, ότι για την κατάσταση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. δεν..
έχει εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, επομένως χρέος όλων είναι να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα, χωρίς "παραπληροφόρηση" από δήθεν αναγνώστες ή δήθεν "δημοσιογραφικές" πληροφορίες, την κατάσταση. Βέβαια οι "φήμες" για σοβαρό πρόβλημα δεν συγκρατούνται, ότι και να γράψουμε εμείς και σε λίγο θα γίνουν χιονοστιβάδα.
Το μόνο, που μπορούμε να ευχηθούμε, όπως σε κάθε άνθρωπο, είναι "περαστικά". Έτσι κι αλλιώς, θα μαθευτούν όλα. Οποιαδήποτε ασθένεια κι αν έχει ο άνθρωπος, δεν μπορεί κανείς παρά να του ευχηθεί "περαστικά", όπως οφείλει για κάθε άνθρωπο.
Αναρτήθηκε από t:bloggers team
http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6976.html#ixzz0oyTkuVDb
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Πραγματικά χαίρομαι όταν ιστολόγια που είναι την κορυφή των Ελληνικών bloggs, επιβεβαιώνουν την αξία τους και δικαιολογούν την προτίμηση του κόσμου.
Ενω σε κάποια λασπολογικά "bloggs" η ανθρώπινη περιπέτεια υφίσταται απέραντο ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟ που ακόμα και γιατρούς ΜΑΪΜΟΥ επιστρατεύουν για να φτιάξουν την αηδιαστική λάσπη τους, το "TAXALIA" , ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ , ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ και πάνω απο ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.
Αναφέρει όπως έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ το θέμα, καταθέτει τον προβληματισμό των αναγνωστών του και ζητάει πληροφόρηση όπως δικαιούται.
Απο εμάς ενα μεγάλο μπράβο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ διαχειριστές του "ΤΑΧΑΛΙΑ"
Πληροφοριακά τώρα, σας λέω ότι εχθές κάθησα αρκετές ώρες με τον Γ.Καρατζαφέρη, μιλήσαμε για όλα τα θέματα, ήταν εκεί ο Βουλευτής κ. Α. Χρυσανθακόπουλος, ο Πρέσβυς κ. Γ. Γεωργίου καθώς και διάφοροι πολίτες απο τους πολλούς που τον επισκέπτονται καθημερινά. Μια χαρά ήταν ο άνθρωπος (θηρίο στο κλουβί βέβαια) και απ ότι μαθαίνω τώρα, έκανε δηλώσεις στα κανάλια και αύριο παίρνει εξιτήριο.
Αργύρης Σιδέρης