Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου.

 Γράφει ο Πέτρος Χασάπης


Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου υπέγραψε την κατοχική σύμβαση παράδοσης της χώρας στα ξένα συμφέροντα.
Ο κ. Παπανδρέου ήταν εκείνος, που παρότι γνώριζε άριστα την οικονομική κατάσταση της χώρας, εντούτοις εκβίαζε εκλογές, χρησιμοποιώντας το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και όταν οι εκλογές προκηρύχτηκαν, ήταν εκείνος που εξαπατούσε το λαό λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν» και ήταν εκείνος που....
έφτασε να τάζει ακόμα και απαλλαγή των νοικοκυριών από τα χρέη προς τις τράπεζες.
Τελικά κέρδισε μειοψηφικά τις εκλογές με το 44% εκείνων που πήγαν και ψήφισαν και το 30 % του συνολικού εκλογικού σώματος. Και αντί να προχωρήσει αμέσως στα μέτρα που ήταν αναγκαία, τουναντίον διέσυρε διεθνώς τη χώρα και την κατέστρεψε οικονομικά προσπαθώντας να διαχειριστεί επικοινωνιακά  το πολιτικό κόστος.
Σήμερα λοιπόν αυτός ο μοιραίος για τη χώρα μειοψηφικός στο λαό πρωθυπουργός, με το 70% το λιγότερο του λαού απέναντί του, υπέγραψε την κατοχική σύμβαση παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας στα Αμερικανο-Γερμανικά συμφέροντα, χωρίς κάν να καλέσει προηγουμένως τους πολιτικούς αρχηγούς, να τους ενημερώσει και να ζητήσει τη γνώμη τους.
Τώρα, ζητά απ’ όλους να εγκρίνουν τις ενέργειές του.
Εμείς τουλάχιστον οι πολίτες λέμε ΟΧΙ και περιμένουμε από την κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου μία ύστατη ντροπή και παραίτηση.
Ο λαός από σήμερα βγαίνει στην Αντίσταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έγιναν αυτά που μάθαμε. Ο νοών νοείτω.