Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Δυστυχώς έχουμε τρείς νεκρούς...

15.00 Τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 23, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από ρίψη μολότοφ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου και βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία.

16.00 Από το ΕΚΑΒ δεν έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος των τριών ατόμων...

16.05 Ο Πρόεδρος της βουλής κος Πετσάλνικος επιβεβαίωσε  το συμβάν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κο Χρυσοχοϊδη...

18.00 Συνολικά νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα ή τραυματισμούς 15 άτομα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και στο νοσοκομείο Σωτηρία. Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις αστυνομικοί.
Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι έγιναν έξι συλλήψεις.

Επίσης εκδηλώθηκαν πυρκαγιές και υπέστησαν ζημιές, τα παρακάτω κτίρια: Το κτίριο της Νομαρχίας Αθηνών, στην οδό Συγγρού 15, το κτίριο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, στην οδό Αμαλίας 40 και ένα ακόμα κτίριο στην οδό Συγγρού 1.

Ζημιές υπέστησαν επίσης ένα πυροσβεστικό όχημα από πυρκαγιά, μπροστά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και κάδοι απορριμμάτων.
Στην αντιμετώπιση των συμβάντων, συμμετείχαν 110 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 40 οχήματα, ενώ πριν την έναρξη των επεισοδίων υπήρχε διασπορά πυροσβεστικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας.
Συμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι της τράπεζας ζητούσαν από τις 12:00 το μεσημέρι να φύγουν, ωστόσο διευθυντικό στέλεχος φέρεται να μην τους επέτρεψε.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και έχει κι αυτό δεν είναι τίποτα σε όσα έρχονται. Φανταστείτε δηλαδή τόσο ο ΓΑΠ όσο και ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ πόση ευθύνη θα έχει για όσα θα γίνονται τα επόμενα δέκα χρόνια συν/πλην.