Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Daniel Cohn-Bendit - Αυτό που ζητάτε από την Ελλάδα είναι σχεδόν ακατόρθωτο

Ο Daniel Cohn-Bendit η κόκκινος Ντάνι από την πτέρυγα των Οικολόγων Πράσινων του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου τα χώνει στο Μπαρόζο και στον Όλι Ρεν.
Παρακολουθήστε όλο το video έχει μεγάλο ενδιαφέρον η άποψή του...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνει για τους έλληνες. Αυτόν τον αγώνας ώφειλαν να κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί! Ειναι αξιολύπητοι γιατι είναι όλοι τους ανάξιοι γι αυτές τις θέσεις για να μας εκπροσωπήσουν. ισως το μορφωτικό τους επίπεδο είναι κατότερο των περτάσεων!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά είπε αντί να μειωθούν οι μισθοί να μειωθεί ο Ελληνικός Στρατός !!! δεν μου κολλάει καλά αυτό .Και αν μας πουν να καταργήσουμε τελείως το στρατό μας για να εξοικονομήσουμε λεφτά ? Και μας φέρουν ευρωπαϊκό στρατό σε αντιστάθμισμα ? Παιδί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μου φαίνεται ο Μπεντίτ δεν τον εμπιστεύομαι ...

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό πρέπει να βλέπουμε ως το τέλος τα βίντεο, να διαβάζουμε προσεχτικά ό,τι βρίσκουμε γιατί ο Μπεντίτ δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης όπως λέει κι ο ανώνυμος από πάνω, όταν ζητά να μειωθεί ο Ελληνικός στρατός και να είναι η ΕΕ εγγυήτρια της εδαφικής μας κυριαρχίας. Τι μας λες ρε ύπουλε πολιτικάντη κι εσύ, σου δώσανε ένα λόγο να πεις παπαριές, ποιους υπηρετείς; Για ποιούς νοιάζεσαι, για μας; Κάνεις και καλά ότι νοιάζεσαι αλλά άλλοι είναι οι σκοποί που υπηρετείς.

Ανώνυμος είπε...

οικολόγος δεν είναι ο τύπος; των greens είναι... τι περιμένεις; αυτών οι λόγοι είναι πάντα διφορούμενοι.