Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η απόδειξη της κατάρρευσης με τις ενέργειες Παπακωνσταντίνου και την εμπλοκή της Goldman Sachs

Δείτε βήμα προς βήμα πως οδήγησαν την Ελλάδα στο “ΝΑΙ”. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να λογοδοτήσουν. Η απόδειξη συνεργασίας της Goldman Sachs που είχε ποντάρει στην πτώχευση της χώρας και του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Πως μπήκε η ταφόπλακα στη συνεργασία με την Κίνα και πως εκτινάχθηκαν τα Spreads.
Πως εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό αρνούμενοι κάθε εμπλοκή του ΔΝΤ, ενώ ο Σαχινίδης παραδέχτηκε προχθές ότι αυτός ήταν ο στόχος!
Χορός Δισεκατομμυρίων πίσω από τις μεθοδεύσεις.

Παπακωνσταντίνου: Στόχος για άντληση 10 δισ. δολ. από την Κίνα...

Δημοσιεύθηκε: 18:33 – 26/01/10
Διαφοροποιημένο σχέδιο δανεισμού που περιλαμβάνει την πιθανότητα να συγκεντρωθούν έως 10 δισ. δολ. από Κινέζους και άλλους Ασιάτες επενδυτές δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όπως αναφέρει η “Wall Street Journal”, βασιζόμενη σε τηλεγράφημα του Dow Jones Νewswire. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα ηγηθεί αντιπροσωπείας η οποία θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ και στην Ασία για την προώθηση ελληνικών εκδόσεων αξίας τουλάχιστον 1,5 - 2 δισ. δολαρίων σε ευρώ, δολάρια και ίσως γεν.
Το οικονομικό επιτελείο ευελπιστεί ότι στο road show, το οποίο περιλαμβάνει στάσεις σε Πεκίνο, Σαγκάη και Χονγκ Κονγκ, μπορεί να αντληθεί το πενταπλάσιο ποσό.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της “WSJ”, ο Έλληνας υπουργός τονίζει τα εξής: “Γι’ αυτό στην Κίνα υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια. Γι’ αυτό και θα περιλάβουμε την Κίνα στο road-show“.
Πρόσθεσε ότι αν πρόκειται να εμπλακούν Κινέζοι επενδυτές, τότε το μέγεθος του ομολόγου “θα πρέπει να είναι μεγάλο… πιθανόν στα 5 - 10 δισ. δολάρια”.
Και η …αυτοδιάψευση μετά τις νουθεσίες της Goldman Sachs και του ΔΝΤ που τότε …δεν υπήρχε!

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου διαψεύδει πώληση ομολόγων στην Κίνα

Ο υπουργός Οικονομίας κ Παπακωνσταντίνου διέψευσε το δημοσίευμα των FT ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα οι Κινέζοι.
Η Ελλάδα δεν διαθέτει «εναλλακτικό σχέδιο» για την περίπτωση που το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης Διαβάστε τη συνέχεια στο Olympia.gr »

Δεν υπάρχουν σχόλια: