Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Μέτωπο Οικονομολόγων-Πανεπιστημιακών-Κοινωνίας πολιτών για την εξάλειψη του Εθνικού χρέους

Γράφει ο Φώτης Μπόμπολας

Προχθές το απόγευμα αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή!!!
Στην εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον μας προχθεσινή εκδήλωση του Μετώπου Οικονομολόγων-Πανεπιστημιακών για την εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, αποκαλύφθηκαν απίστευτα πράγματα!!.. δώ οι βιντεοσκοπημένες ομιλίες της εκδήλωσης: http://www.nomoneynodebt.gr/details.php?id=4 )
Στην αίθουσα των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, επί 4 συνεχείς ώρες σε συνθήκες εξωτερικού καύσωνα και με εσωτερική θερμοκρασία μεγαλύτερη των 30′ C… τετρακόσιοι πολίτες από όλες τις κοινωνικο-οικονομικές τάξεις ρούφηξαν την γνώση μερικών από τα πιο φωτεινά νέα οικονομικά μυαλά της Ελλάδας. Ο ανοικτός διάλογος που ακολούθησε ήταν υψηλότατου επιπέδου ανεξάρτητα του αν οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις, διατυπώθηκαν από ταξιτζήδες, δασκάλες, υπαλλήλους, διευθυντές, επιχειρηματίες και οποιονδήποτε άλλον από οποιαδήποτε κοινωνική προέλευση ή πολιτική αφετηρία. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι κατά κανόνα απλή, κατανοητή και μπορεί να συζητιέται από τον καθένα!
Οι ομιλίες που ευτυχώς βιντεοσκοπήθηκαν ισοδυναμούν με ένα έτος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Τέτοια και τόσο κρίσιμη είναι  η γνώση που εμπεριέχουν για εμάς τους απλούς ανθρώπους που προσπαθούμε να καταλάβουμε σε τι βαθμό εθνικής κατεδάφισης και ξεπουλήματος έχει βάλει με την “βία” την κοινωνία μας ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του, και έμμεσα να ερμηνεύσουμε το ΓΙΑΤΙ το κάνουν…η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: