Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

N.Δένδιας: Αν ο κύριος Ξυνίδης είναι "αθώος" γιατί τότε είναι “ένοχοι” οι υπουργοί της Ν.Δ.

Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» που αφορά στην παραχώρηση τμήματος της χερσαίας ζώνης του λιμένος του Πόρτο Λάγος στη Μονή Βατοπαιδίου, με υπογραφή του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυνίδη, εκ μέρους των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπαιδίου, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Δένδιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή αποκάλυψη για την εμπλοκή του κ. Ξυνίδη στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου καταδεικνύει την υποκρισία του ΠΑΣΟΚ, τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι επιλογές του και γεννά εύλογα ερωτήματα που πρέπει πειστικά να απαντηθούν:
Πρέπει να κατηγορηθεί ο κ. Ξυνίδης επειδή εφάρμοσε...
γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του κράτους;
Αν για το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του είναι “αθώος”, γιατί τότε είναι “ένοχοι” οι υπουργοί της Ν.Δ. που έκαναν ακριβώς το ίδιο;
Αν είναι “αθώοι” εκείνοι που έδωσαν τη λίμνη στη Μονή, γιατί είναι “ένοχοι” όσοι προσπάθησαν να την πάρουν πίσω και να την επιστρέψουν στους αγρότες;
Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να επανέλθει επιτέλους στο χώρο της πολιτικής, εγκαταλείποντας το μάταιο κυνήγι μαγισσών και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: