Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

O "Χρήστος Καραβέλας αποστολέας" της βόμβας

Από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης έφτασε μέσω των ΕΛΤΑ στο πολιτικό γραφείο του Μ. Χρυσοχοϊδη το χάρτινο κουτί που περιείχε την βόμβα!
'Εμεινε εκεί μέχρι και χθες το μεσημέρι - δηλαδή 3 ολόκληρες μέρες, πέρασε από διάφορα χέρια και ήταν τοποθετημένο τελικά μέσα σε έναν φάκελο A3.
Χθες το μεσημέρι, το δέμα, με αστυνομικό της φρουράς του κ. Χρυσοχοϊδη ή υπάλληλο του γραφείου έφτασε χέρι με χέρι στον άτυχο υπασπιστή.
Οι τρομοκράτες για λόγους συμβολικούς έγραψαν στην διεύθυνση αποστολές το όνομα Χρήστος Καραβέλας θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσουν για ποιό λόγο κάνουν αυτή την ενέργεια.
Αυτό ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να είναι....
η Λαϊκή Θέληση, αφού στην τελευταία της προκήρυξη μετά την βομβιστική επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στο γραφείο του Μ. Χρυσοχοϊδη στο Περιστέρι, είχε κάνει αναφορά στο σκάνδαλο της Siemens.
Οι αστυνομικοί τότε είχαν προλάβει, χρειάστηκε να κάνουν ελεγχόμενη έκρηξη, όμως συγκέντρωσαν στοιχεία που οδηγούσαν στη συγκεκριμένη οργάνωση. Το σημείο-κλειδί ήταν ότι ο μηχανισμός θα ενεργοποιούνταν μέσω κινητού.

Πανομοιότυπους μηχανισμούς που είχαν ενεργοποιηθεί με τη χρήση κινητού είχαν τοποθετήσει οι τρομοκράτες σε άλλες δύο περιπτώσεις. Στα δικαστήρια της Λάρισας 100 ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς του 2004 και στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Newsit- φωτογραφία Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: