Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Τετάρτη

Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την 
ΤετάρτηΓενικά αίθριος και ζεστός ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη με εξαίρεση κάποιες σποραδικές βροχές ή και καταιγίδες, τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες θα σχηματιστούν το μεσημέρι και το απόγευμα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα....
πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 21- 37 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 21-38 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 20-37 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 23-35 βαθμούς κελσίου.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: