Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Το “ξέθαμα” του 45αριου και το ενδοκυβερνητικό μίσος για τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη.



Την “επική” συνέχεια της “17Ν”, τρέμουν οι Αρχές Ασφαλείας!
Ακόμη κι αυτό το “ξέθαμα” του σαρανταπενταριού της “17 ΝΟΕΜΒΡΗ”, είναι ένα απο τα σενάρια που εξετάζουν οι επικεφαλείς της Αντιτρομοκρατικής, μέσα ενα γενικότερο κλίμα σήψης, ανομίας, ατιμωρησίας και με την κυβέρνηση Παπανδρέου να δίνει στους πολίτες την εικόνα τροχονόμου του χρήματος του Μνημονίου ανάμεσα στους 6-7 μεγαλονταβατζήδες του τόπου.
Η παρουσία των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην Αθήνα, οι οποίοι κινούνται με την αυτοπεποίθηση κατακτητή και την αφέλεια ανόητης μεγαλοαστής: Εμφανίζονται να τρώνε δημόσια, να δίνουν καθ υπόδειξη συνεντεύξεις και γενικότερα να κινούνται με τον αέρα Ρένας Βλαχοπούλου στη Κέρκυρα, έχει σημάνει συναγερμό στα ανώτατα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής όπως θα έγραφαν και οι έγκριτοι αστυνομικοί συντάκτες μας.
Οι ίδιοι θα μπορούσαν ν αποτελούν έναν “ιστορικό” στόχο για την συνέχεια της “17Ν” καθώς η παρουσία του ΔΝΤ στη χώρα μας, με οτι αυτό συνεπάγεται-εδαφικές παραχωρήσεις στους γείτονες, αλλαγή των συνόρων κλπ-ξεριζώνει βίαια την εικόνα που είχαμε για την πατρίδα μας στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Κι αυτό μόλις ένα μήνα πριν το ολέθριο Φθινόπωρο, στη διάρκεια του οποίου....
οι ταλαίπωροι πολίτες θα βιώσουν στο πετσί τους την εφαρμογή του κατοχικού Μνημονίου που συνυπέγραψαν οι κ.κ Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλος.
Απο τη μεριά του ο επικεφαλής του Υπ. Προστασίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ένας εφυής άνθρωπος που βρέθηκε μια ανάσα πριν το θάνατο, διαπιστώνει οτι καλείται ο ίδιος να γίνει ο “εχθρός του λαού” συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση ενός σαδιστικά ανίκανου οικονομικού επιτελείου και με τους κ.κ Λοβέρδο και.... διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: