Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ρόντος και Γιωργάκης συμποσιάζονται σαν καίσαρες μασουλώντας και τα τελευταία κοκαλάκια από το πτώμα του Ελληνικού λαού...

Γλεντήστε τρελά αγόρια τώρα που είναι καιρός γιατί τα ελικόπτερα ζεσταίνουν μηχανές.
Δείτε πως περνάει η παρέα του Γιωργάκη στο μαγευτική Ελλάντα.
Μάσα ,ξάπλα,ταξιδάκια και καλό κρασί...

Με τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι από την «Οδό Ονείρων», αλλά και με μπουφέ που περιελάμβανε μπεκρή μεζέ, γουρουνόπουλο σε φέτες, συναγρίδα, μοσχάρι, επίσης σε φέτες, και μπόλικες φρέσκες δροσερές σαλάτες έκλεισαν την Πέμπτη το βράδυ οι εργασίες του 13ου Συμποσίου της Σύμης, που διεξήχθη αυτό το καλοκαίρι στον Πόρο. Τα έξοδα του Συμποσίου, που φιλοξένησε τόσο πολλούς σοφούς, δεν έγιναν γνωστά. Εκείνο που ειπώθηκε είναι ότι το Συμπόσιο διοργανώνει κάθε χρόνο το Ιδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, που εφέτος η επιχορήγησή του- όπως και των άλλων ιδρυμάτων- έχει περιοριστεί δραστικά με απόφαση της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου.

«Ηταν το καλύτερο και παραγωγικότερο Συμπόσιο της Σύμης» που έγινε ποτέ, είπε ο νομπελίστας κ. Τζόζεφ Στίγκλιτζ, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, επειδή όπως είπε το Συμπόσιο έγινε εν μέσω οικονομικής κρίσης. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. ΑλεξΡόντος, ο οποίος ως......τώρα δεν είχε χάσει κανένα Συμπόσιο της Σύμης, σε όποιο νησί κι αν γινόταν. Ο κ. Στίγκλιτζ εξέφρασε μάλιστα και τον θαυμασμό του για τα τόσα μεγάλα βήματα, όπως τα χαρακτήρισε, που έχουν γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ για την καταπολέμηση της διαφθοράς, την προώθηση της διαφάνειας και την προσπάθεια είσπραξης φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: