Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Μετά το “Marianne” και το έγκριτο “Χανουμ Μπουρέκ” αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο Καραμανλή.

Συγκλονίζουν το Μπανγκλαντές οι αποκαλύψεις του έγκριτου “Χανούμ Μπουρέκ” για τον ύποπτο ρόλο Καραμανλή στην κατάρρευση της Ελλάδας. Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες αφιερώματα διεθνώς αναγνωρισμένων και έγκριτων μέσων, όπως το γαλλικό “Μαριάννε”, το πρόσωπο με πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, το κεντρικό δελτίο του ταϊβανέζικου “Μουτσουκλάν Τιβι”, της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα με το αζημίωτο” κλπ.
Αναμένονται και άλλες αποκαλύψεις από τον....
“κόσμο του κοπρολάγνου”, τα “νέα γελάδια” όπως και δημοσίευση άλλων 45 συνεντεύξεων στο έγκριτο “Βήμα”, όπου η κυρία Μαντέλη θα αποκαλύπτει ότι ο μοναχός Αρσένιος έπαιρνε μπροστά της τηλέφωνο το 11880 για να τον συνδέσουν με το ψιλικατζίδικο που αγόραζε λιβάνια ο κύριος Αγγέλου. Δύσκολα τα πράγματα για τον τ. Πρωθυπουργό.

Ολυμπία

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΑΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.
(με ευθύνη του Καραμανλή, εννοείται)
Κατά τα άλλα δεν έφταιγε η παγκόσμια κρίση για τα προβλήματά μας.
Για όλα έφταιγε η Νέα Δημοκρατία.
Ω ρε πώς αλλάζουν οι καιροί.
Με το σοσιαλισμό, αντί να γίνει η Ελλάδα η Δανία του νότου, έγινε η Δανία η Ελλάδα του βορρά.
Τώρα που πέθανε και αυτό το "όραμα" του μεγάλου παρλαπίπα άντε να δούμε τί παραμύθια θα μας πουλήσει πάλι ο ανεπρόκοπος.
Κούβα της Μεσογείου;

ευτυχια είπε...

Παρόλο το χιούμορ σας και την υποστήριξή σας, ο Καραμανλής έχασε και συνεχίζει να χάνει το δίκιο του με την στάση που κράτησε κατά την τελευταία χρονιά της διακυβέρνησής του έως σήμερα. Ο Καραμανλής ΟΦΕΙΛΕΙ να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να δώσει εξηγήσεις.Η στάση του "σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και πάω για μπάνιο" είναι τουλάχιστον προκλητική για τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν.Πόσες φορές θα το πούμε οτι δεν μπορεί να έχει αφήσει μιά ολόκληρη παράταξη να απολογείται καθημερινά και ο ίδιος να παραμένει σιωπηλός σαν Βούδας?
Και το ίδιο το post το θεωρώ άκομψο και με κακό χιούμορ, εκτός αν το έγραψε ο ίδιος ο Καραμανλής οπότε αγγίζει τα όρια του θεικού.

Citypress-gr.admin είπε...

Μας αρέσει το χιούμορ είναι αλήθεια... και ας μην το δείχνουμε...συμφωνούμε πρέπει να μιλήσει...και να κάψει αυτούς που τον έφτασαν εδώ...