Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Άρχισε η ευχάριστη διαμονή στις φυλακές για τον “γαμιά”.

Ξεκινώντας αυτό το  blog κάποια χρόνια πριν είχαμε πέσει σε μια ανάλογη είδηση της εποχής εκείνης.Τότε μάλιστα είχαμε χρησιμοποιήσει την αποτρόπαια φράση "Κρεμάλα στους βιαστές ανηλίκων".Πολλοί τότε μας είχαν κατηγορήσει για την γλώσσα που χρησιμοποιήσαμε.Πἐρασαν αρκετά χρόνια από τότε και οι απόψεις μας έχουν αλλάξει.Σήμερα θα αναφωνήσουμε με χαρά "Κρεμάστε τους ανώμαλους παιδεραστές από τους όρχεις" και μετά σαν επιδόρπιο βάλτε τους εκεί που ξέρετε ένα μεγάλο παλούκι να τους βγει από το στόμα.Πως το βρίσκετε; αρκετά ήπιο από το πρώτο.Ας δούμε τώρα πως περνάει ο αγαπημένος μας Αλβανός βιαστής της 11 χρόνης Βουλγάρας στις φυλακές Τρίπολης.

Την επίθεση ενός Έλληνα συγκρατουμενού του δέχθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης ο 41χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 11χρονης κοπέλας στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Ο Έλληνας, ο οποίος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οικογενειάρχης, του επιτέθηκε με.....
πέτρα, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται ο 41χρονος Αλβανός.
Να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για αυτή την ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος ενός οικονομικού μετανάστη. Το χειρότερο όμως είναι ότι η επίθεση φέρεται να έχει ακόμα χειρότερα κίνητρα και όχι ρατσιστικά: Τις ιδιαιτερότητες που είχε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις ο άτυχος άνδρας, γεγονός που συνιστά κοινωνικό ρατσισμό.
Αναμένονται καταδίκες από γνωστές αντιρατσιστικές οργανώσεις όπως και “κοινότητες” προστασίας των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων.

Οι πληροφορίες από το Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: