Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μετέθεσαν εφοριακό επειδή ήταν Ν.Δ.

Η ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ

Με αφορμή την μετάθεση της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ. Πύργου κ. Ρουμπίνης Στυλιανοπούλου στη Δ.Ο.Υ. Αιγίου, ως υποδιευθύντριας στο τμήμα φορολογίας εισοδήματος, η ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας συνεδρίασε χθες εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα: Να καταγγείλει απερίφραστα την περίπτωση αυτή, που στην ουσία συνίσταται σε απροκάλυπτη πολιτική δίωξη της κ. Στυλιανοπούλου. Παρά τις στομφώδεις και μεγαλόστομες διακηρύξεις του κ. Πρωθυπουργού περί αντικειμενικότητας και ανοιχτής διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραμένει δέσμιο του αμαρτωλού του παρελθόντος. Φαίνεται πως βιώνουμε ξανά την αλήστου μνήμης εποχή των ‘‘πρασινοφρουρών’’.
Η απερχόμενη διευθύντρια της ΔOY Πύργου, αμερόληπτη, αντικειμενική και άκρως επιτυχημένη, κατετάγη τρίτη στο νομό και έβδομη στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τον.....
πρόσφατο νόμο 3839/2010 για την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και το σύστημα μοριοδότησης. Αλήθεια, πού βρίσκουν εφαρμογή οι διατάξεις του νόμου αυτού; Μια γυναίκα με έντονη συνδικαλιστική δράση,(Nομαρχιακή Σύμβουλος και νυν Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Πύργου Ηλείας), μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενώ παράλληλα συνυπηρετούσε με το σύζυγό της στο νομό, οδηγείται σε επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική και ηθική εξόντωση. Οι κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εφόσον εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τέτοιου είδους πρακτικές θα μας βρουν απέναντι τους.

Ο Ηλειακός λαός βγάζει τα συμπεράσματά του.

 ΠΥΡΓΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: