Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ξεκίνησε το πάρτυ! στο σφυρί τα φιλέτα του Ελληνικού δημοσίου

Σύμφωνα με την σημερινή έγκυρη κυβερνητική εφημερίδα τα ΝΕΑ:

Σε ιδιώτες για μισό αιώνα παραχωρεί το Δημόσιο ακίνητα- φιλέτα χάριν των δημοσίων ελλειμμάτων. Ο κύβος ερρίφθη για δύο από τα 76 ακίνητα- χρυσάφι που συμπεριλαμβάνονται στη μεγάλη λίστα της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και εντός του φθινοπώρου θα αναζητηθούν ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι και θα αναλάβουν την εκμετάλλευσή τους για διάστημα έως και 50 ετών.
Πρόκειται για το ακίνητο των 270 στρεμμάτων όπου εκτεινόταν το εργοτάξιο της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου στο Αντίρριο και για το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν μαζί με την περιβάλλουσα αυτό έκταση των 16.900 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με πηγές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου τους αμέσως επόμενους μήνες πρόκειται να προκηρυχθούν διαγωνισμοί για τα δύο αυτά ακίνητα- φιλέτα. Μάλιστα η....
προκήρυξη του διαγωνισμού για το ακίνητο του Ρίου- Αντιρρίου είναι έτοιμη σε όλες της τις λεπτομέρειες και εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει εντός του Νοεμβρίου. Η αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου έχει και τη θερμή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: