Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : To πορτραίτο του καθεστώτος πολιτικού συστήματος

Του Όθωνα Ιακωβίδη

Το θαύμα αυτό της Ελληνικής φύσης, να προικίζει τα τέκνα των Ελλήνων πολιτικών, με την απαιτούμενη πολιτική οξυδέρκεια, ώστε να μη δημιουργείται κενό στην ηγετική συνέχεια του τόπου, και να μένει ο Λαός ακέφαλος από ικανή ηγεσία, μετά την απόσυρση των γονιών τους από την πολιτική, έκανε και πάλι την πανηγυρική του εμφάνιση, την ημέρα της Μεγαλόχαρης, στον ιερό Ναό της Παναγίας της Προυσιώτισσας, στο Καρπενήσι.
Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιός του Παύλου Μπακογιάννη και της Ντόρας, μετά και την επιτυχή θητεία του (επ’ αμοιβή, υποθέτω) στο γραφείο ....
της μαμάς του, στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου χειρίσθηκε υποθέσεις αναλόγου αρμοδιότητας και σημασίας, αποκάλυψε την Θεία επιφοίτηση των πολιτικών αρετών στο πρόσωπό του και (για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών) έθεσε εαυτόν στην κρίση των θνητών του τόπου καταγωγής του μπαμπά του.
Με τον τόπο αυτό, έχει στενές επαφές επισκέπτου, οπότε «έχει ζήσει στο πετσί του» όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του, γι αυτό και είναι ο καταλληλότερος να τα λύσει.
Με το συγκεκριμένο παλικάρι, δεν έχω τίποτε και του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και «με σώας τας φρένας»...η συνέχεια στο Ακτιβιστής

1 σχόλιο:

ευτυχια είπε...

Προσθέστε και τα αδέλφια, τ ανίψια και τα ξαδελφια, κ.Ιακωβίδη. Τον αδελφό Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη, τον ανεψιό Άλευρά και πάει λέγοντας.Να μην μιλήσω για τους Δημοτικούς Συμβούλους στην Θεσσαλονίκη που "αποσύρονται" για να δωσουν την θέση τους στα παιδιά τους!!!αν και έχουν δημιουργήσει μια τρύπα 30 δις στον Δήμο.Βέβαια, επειδή κοντεύουμε να τρελλαθούμε σ αυτόν τον τόπο με την διάχυτη υποκρισία , διαβάζουμε καταγγελίες για την οικογενειοκρατία απο κάτι τύπους σαν τον δημοσιογράφο(?)Ζούλα!!! ο οποίος θεωρεί οτι ο ίδιος μισθοδοτούταν παχυλά απο την ΝΕΤ με την αξία του και οχι σαν γιός μεγαλοδημοσιογράφου.