Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μνημονιολάτρες, τουλάχιστον συνενοηθείτε πριν την ρίψη λάσπης για να μη λερώνεστε οι ίδιοι.

Συμπτώματα βυζαντινής παρακμής φανερώνει τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά των μνημονιολατρών. Οι καταστάσεις βλέπετε και η αυξανόμενη οργή σπέρνει τέτοιον πανικό που οι δημοσκοπήσεις είναι αδύνατον να τον κρύψουν.

Σε αυτή την απέλπιδα προσπάθεια λοιπόν να βγουν από το κάδρο έχουν εξαπολύσει μία εκστρατεία λάσπης με αποδέκτη τον Σαμαρά που πήρε από την αρχή ξεκάθαρη θέση η οποία αναπόφευκτα δικαιώνεται. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι η ανάπτυξη των “επιχειρημάτων” σπίλωσης τα οποία θυμίζουν επιθεώρηση τρίτης διαλογής.

Το πιο φρέσκο απ’ όλα είναι αυτό που εμφανίστηκε πρόσφατα: “Ο Σαμαράς στην ουσία είπε ΝΑΙ στο μνημόνιο”! Οι σεναριογράφοι προέρχονται από τον ΛΑΟΣ που προσπαθεί απελπισμένα να βγει από το κάδρο αφού αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πίεση μετά τις αποκαλύψεις για τα άρθρα Εθνικής μειοδοσίας που περιλαμβάνει το μνημόνιο.

Αφού βρε πατριώτες ο Σαμαράς στην ουσία είπε “ΝΑΙ” στον μνημόνιο, τότε γιατί τον κατηγορούσατε ως “Εθνικό προδότη” που “οδηγεί την Ελλάδα στην πτώχευση και την καταστροφή”;

Στο κάτω – κάτω, αφού πλέον παραδέχεστε ότι είναι καταστροφική θέση το “ΝΑΙ”, γιατί …
το είπατε; Γιατί βγαίνατε ως εκφραστές της “ωριμότητας” ευαγγελιζόμενοι ότι κάνατε το καλύτερο για την πατρίδα; Γιατί ο κύριος Βορίδης έβγαινε με “εθνική υπερηφάνεια” και έκανε το περιβόητο λογίδριο υπερ του “ΝΑΙ” στη βουλή προκαλώντας το χειροκρότημα της κυρίας Μπακογιάννη;

...η συνέχεια στο olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: